Virkesköpare till vårt köpdistrikt i Uppland Gästrikland

Jobbeskrivning

BillerudKorsnäs Wood Supply är en avdelning med huvuduppgift att försörja de svenska produktionsanläggningarna med fiberråvara. BillerudKorsnäs är Sveriges största förbrukare av fiberråvara och en stor del av råvaran köps direkt av privata skogsägare i Mellansverige och Norrbotten.

Om tjänsten
Som Virkesköpare på BillerudKorsnäs köpdistrikt Gästrikland, är du en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Din främsta uppgift är att köpa in virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke. Tjänsten som virkesköpare är mångfacetterad och bred, där du kommer i kontakt med alla delar i värdekedjan. Som Virkesköpare är du skogsägarens kontakt i allt såsom skoglig rådgivning, avtalstecknande, planering, avverkning, gallring och skogsvård i form av markberedning, plantering och röjning, samt skogsbruksplaner. Du kommer att ingå i vårt virkesköparteam i köpdistrikt  Gästrikland Uppland.

Köpdistriktet har kontor i Gävle.

Kvalifikationer

God skoglig kunskap förvärvad genom erfarenhet och/eller skoglig högskoleutbildning är meriterande. Är du rätt person kan även viss grundläggande skoglig viderutbildning erbjudas.

Du kommer att behöva resa inom köpdistriktet, varför B-körkort är en förutsättning. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Personliga egenskaper

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tycker du om att ha kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med skogsägarna. Du har ett eget driv och trivs med att jobba självständigt och strukturerat för att uppnå dina och köpdistriktets mål.

Kontakta oss

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Jonas Eklund Köpdistriktschef 072-2224475                     

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-30 urval sker löpande

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?