Smarter Packaging Services – nya eller förbättrade förpackningar

Våra Smarter Packaging-tjänster kan hjälpa dig att få nya eller förbättrade förpackningar som ökar din lönsamhet, väcker uppmärksamhet hos miljontals konsumenter och bidrar till en hållbar framtid för kommande generationer. Vår expertis och våra labbtjänster sträcker sig från kunskap om förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till toppmoderna labbtester och det senaste inom förpackningsdesign.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Förpackningsteknik som utvärderar, förbättrar förpackningar och optimerar befintliga specialanpassade förpackningslösningar. Tester av förpackningsprestanda i verklighetstrogna simulationer.

Förpackningsinnovation

Förståelse om marknadens behov i kombination med kunskap om strukturell design och förpackningskonstruktion är grunden för innovation inom förpackningar. Vi har fokus på prestanda, användarvänlighet och produktens synbarhet i affärshyllorna.

inspiration

Trender som formar framtidens affärsperspektiv

Utmana konventionella förpackningar – trender som formar framtidens affärsperspektiv: I BillerudKorsnäs trendrapport presenterar vi sex...