i aM sick sons worK
Git Search_Nav_Refactoring

Bärkassar av papper ger ett gott intryck

Olika områden inom detaljhandeln står inför olika utmaningar. En påse ska fungera som snygg reklampelare för ett ledande varumärke. Medan en annan måste hålla för veckohandling. Vi erbjuder attraktiva papperskassar av rätt sort för dig.

Bärkassar av papper framhäver både kund och varumärke

Välgjorda påsar med grafiskt designade varumärkestryck bärs som troféer av lyxorienterade kunder världen över. De blir ett bevis för att konsumenten har råd att välja varor av bästa kvalitet och föredrar respekterade varumärken. Vi kan erbjuda kraftpapper till bärkassar av bästa kvalitet med ett fräscht tryck, i den mest kreativa och uttrycksfulla design, och med en perfekt finish.

Bli kundens bästa vän

Bärkassar är ett mer hållbart alternativ till engångspåsar av plast. De fungerar också betydligt bättre när man ska bära en större mängd varor. Välj kraftpapper och minimera materialåtgång jämfört med grafiska och återvunna papper. Varken du eller dina kunder behöver någonsin oroa sig för renhet eller livsmedelssäkerhet igen.

Vi testar och utvärderar vårt utbud av skräddarsydda bärkassar i papper för att de ska klara största möjliga påfrestning. Därför kan vi erbjuda bärkassar som håller för böcker, tyngre sportartiklar och elektronisk utrustning. Vi vet att det vore en katastrof om de gick sönder, så vi ser till att det inte händer. Och att du inte behöver använda farlig, extra tjock plast.

Ladda ner

EPD/Certifikat

Läs mer om våra material och lösningar

Vi kan hjälpa dig skapa nya förpackningar eller optimera dina befintliga bärkassar och konsumentpåsar. Vår expertis och våra Pack Lab-tjänster sträcker sig från kunskap om förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till vetenskapliga tester och analyser. Allt detta ger dig verkliga konkurrensfördelar.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Öka din konkurrensfördel genom att utnyttja vår ingenjörskunskap och låt oss utvärdera, förbättra och optimera dina nuvarande förpackningslösningar.

Förpackningsinnovation

Få nya märkesfrämjande förpackningslösningar genom våra kunskapsdrivna innovationer och vår strukturella förpackningsdesign, som kan ersätta en mängd befintliga lösningar.

inspiration

Kampen mot plastavfall i haven

Tidigare i vår organiserades tvådagarskonferensen Beyond Plastic i Monaco för att lyfta viktiga frågor kring plastavfall i haven. Ideella...

Klarar papperspåsar utmaningen? Inga problem

Miljöfördelarna med att använda engångspåsar av plast ifrågasätts över hela Europa och världen. Men kan papperspåsar ersätta dem och klara...

Utmana ditt ekologiska avtryck

En stor del av vårt avfall är tyvärr inte komposterbart, och bör heller inte hanteras som sådant. Det tar i själva verket mycket längre tid än vi...