i aM sick sons worK
Git Search_Nav_Refactoring

Formade pappersförpackningar till starka varumärken

Snygg design

BillerudKorsnäs FibreForm® ger möjlighet till upp till tio gånger djupare prägling än vanligt papper, vilket resulterar i unika 3D-effekter för en minnesvärd taktil upplevelse.

Hållbar lösning

BillerudKorsnäs FibreForm är ett förnybart och biologiskt nedbrytbart alternativ till plast. Eftersom det är ett kallformbart papper blir energiförbrukningen lägre än vid plasthantering.

Värmeisolering

Den djupa präglingen på BillerudKorsnäs FibreForm stänger in luft när den används som sleeves på pappersmuggar, och fungerar isolerande mot hetta och kyla.

Vi på BillerudKorsnäs vill motverka nedskräpning och matsvinn genom att ersätta konventionella förpackningslösningar som formpressad plast med hållbara och kreativa förpackningar. Med vårt banbrytande formbara BillerudKorsnäs FibreForm 3D-papper kan vi erbjuda ett klimatsmart förpackningsalternativ till behållare av 100 % plast och en spännande möjlighet till inspirerande design av präglade kartonger, behållare, upprättstående påsar, blisterförpackningar, tråg och isolerade pappersmuggar.

Muggar som skapar minnen

BillerudKorsnäs FibreForm-banderollpapper, eller papperssleeves, öppnar nya möjligheter för pappersmuggdesign och stärkta varumärken. Tryckta och präglade papperssleeves skapar isolerade papperskaffekoppar och förhöjer njutningskänslan av att dricka varma drycker. Snabbt byte av präglingsverktyg möjliggör snabb anpassning av pappret, och ditt varumärke blir starkare genom snygg dryckesförpackningsdesign on-demand.

Få förnybara tråg och blisterförpackningar

FibreForm är ett hållbart alternativ till plasttråg och blisterförpackningar med upp till 71% lägre klimatpåverkan. Ersättning är enkelt eftersom förpackningar av FibreForm kan tillverkas i befintliga termoformningslinjer och i de formpressningsanläggningar som finns på marknaden. Dessutom är materialet är godkänd för livsmedelskontakt och kan användas i både mikrovågsugn och hushållsugn.

Ersätt plastförpackningar

BillerudKorsnäs FreeForm Pack®-förpackningar är formade papperskartonger i lockande modeller som drar blickarna till sig på vilken hylla som helst. Företaget FreeForm Packaging erbjuder ett in-line-förpackningssystem som omfattar de paketeringsmaskiner och det förpackningsmaterial du behöver för att skapa dina egna unikt utformade förpackningar.

Berör med FibreForm Board

Skapa minnen genom din förpackning och främja varumärkeslojaliteten med en taktil och visuell upplevelse med vårt kallformbara 3D-papper. FibreForm Board, kartongversionen av FibreForm, kan präglas upp till 10 gånger djupare än traditionell kartong.

Simulera en egen 3D-förpackning

Behöver du förpackningsinspiration? Pröva FibreForm-appen och skapa din egen 3D-förpackning. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare till din lokala BillerudKorsnäs-representant för en demonstration.

Ladda ner

Läs mer om våra material och lösningar

Vi hjälper dig att skapa nya lösningar för formbara pappersförpackningar eller att optimera dina befintliga förpackningar. Vår expertis och våra labb-tjänster sträcker sig från kunskap om kreativa förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till vetenskapliga tester och analyser. Allt detta ger dig verkliga konkurrensfördelar.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Öka din konkurrensfördel genom att utnyttja vår ingenjörskunskap och låt oss utvärdera, förbättra och optimera dina nuvarande förpackningslösningar.

Förpackningsinnovation

Få nya märkesfrämjande förpackningslösningar genom våra kunskapsdrivna innovationer och structurella förpackningsdesign, som kan ersätta en mängd befintliga lösningar.

inspiration

Kontakt

Formbar lösningar

Kontakta oss här