Managed Packaging för globala varumärken

Managed Packaging

Enkel hantering

Med enbart en kontaktpunkt får du full kontroll över dina förpackningar

Operationella besparingar

10–30 % besparingar genom hela leverantörskedjan

Hållbara lösningar

15–30 % lägre CO2 och materialförbrukning

Ökade intäkter

Snabb implementering och förbättrad omsättning

Tillverkar du dina produkter i Asien? Vi tar hand om dina förpackningsbehov. Med enbart en kontaktpunkt erbjuder vi helhetslösningar kring varumärkesägares förpackningsbehov och levererar optimerade wellpappförpackningar direkt till fler än 3000 OEM-leverantörer i hela Sydost-Asien.

Globala utvecklingscentra

Få tillgång till innovativa designmöjligheter och expertis inom förpackningsprestanda. Våra utvecklingscentra runtom i världen erbjuder förpackningsmaterial i världsklass samt tillgång till högteknologisk utrustning.

Nätverk i Asien

Våra kunder kan dra fördel av vår dryga 20 års erfarenhet av förpackningsproduktion i Asien – och av vårt nätverk som innefattar fler än 100 produktionspartners. Vi har verksamhet i Kina, Indonesien, Vietnam, Kambodja, Bangladesh, Indien, Thailand och på Sri Lanka.

En kontaktpunkt – enklare kan det inte bli

Med enbart en kontaktpunkt får våra kunder transparens och full kontroll över förpackningen. Vi tar hand om koordinering av leverantörer, kvalitetskontroll och mätning av prestanda genom hela leverantörskedjan. Vårt lokala supportteam är i ständig beredskap för att bistå dig – när och var helst du behöver det.