Minimera avfallet, maximera lönsamheten

Tillsammans kan vi anta utmaningen att ersätta konventionella plastsäckar med starka, förnybara papperssäckar som förbättrar produktivitet och hälsa och samtidigt arbeta för en hållbar framtid. Vi kan erbjuda säcklösningar av hållbara förpackningsmaterial, som minskar cementsvinn och miljöfarliga utsläpp samt lämnar ett avsevärt mindre koldioxidavtryck. Vårt mål är inte ett plastfritt samhälle, utan att minska onödig användning och miljöpåverkan.

Bra för dig och vår planet

BillerudKorsnäs QuickFill® Clean-papperssäckar är så rena att de har positiv effekt på hela leveranskedjan. Ingen överfyllning och minimalt produktsvinn betyder större vinst och sundare arbetsmiljö vid fyllning och i hela värdekedjan.

Tänk om förpackningar bara kunde försvinna?

BillerudKorsnäs D-Sack® är en prisbelönt lösning utvecklad tillsammans med LafargeHolcim – en praktisk lösning där säcken försvinner i cementblandaren och minimerar cementsvinn och avfallshantering.

Du får bättre säckar

Vårt välutrustade Sack Lab i Karlsborg i Sverige erbjuder en mängd tekniska tjänster för förbättrad prestation och säckdesign. Alla tester, från industriförpackningsdesign och dammexponeringsanalyser till undersökning av avluftning- och fuktbarriärseffekter, utförs med hjälp av toppmodern utrustning

Prova vår säckkalkylator

Vår säckkalkylator kan minska pappersåtgången och öka fyllningsmaskinens produktivitet avsevärt. Pröva vår säckkalkylator och jämför din nuvarande säckkonstruktion med en alternativ konstruktion av BillerudKorsnäs säckpapper. Säckkalkylatorn visar potentiella kostnadsbesparingar och ökade förtjänster.

Läs mer om våra material och lösningar

Vi hjälper dig skapa nya papperssäckar eller optimera dina befintliga lösningar med förnybara och återvinningsbara förpackningsmaterial. Vår expertis och våra Sack Lab-tjänster sträcker sig från kunskap om förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till vetenskapliga tester och analyser. Allt detta ger dig verkliga konkurrensfördelar.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Öka din konkurrensfördel genom att utnyttja vår ingenjörskunskap och låt oss utvärdera, förbättra och optimera dina nuvarande förpackningsslösningar.

Läs mer

Förpackningsinnovation

Få nya märkesfrämjande förpackningslösningar genom våra kunskapsdrivna innovationer och vår industriförpackningsdesign, som kan ersätta en mängd befintliga lösningar.

Läs mer

inspiration

QuickFill® Clean – andas naturligt

QuickFill Clean är den senaste innovationen inom cementindustrin och ger cementtillverkare som använder vävda polypropensäckar möjlighet att...

Tvåbladig brun BillerudKorsnäs QuickFill® SE 80 + 80g för 50 kg cement

Holcim använde sig av tvåbladskonstruktion, 90 + 90 g/m2, för sina femtiokilons cementsäckar.

Kontakt

Säcklösningar

Kontakta oss här