Miami

Sista stoppet innan den stora expeditionen Tara Pacific

Det var vårt första Challenge-event i USA och vi passade på att gå ombord på den anmärkningsvärda båten, träffa hennes besättning och lära oss mer om forskningen som bedrivs.

Erkända gästtalare

Vi var stolta att välkomna vår gästtalare, Mattias Klum, äventyrare och fotograf för National Geographic, som delade med sig av historier från världens alla hörn. Vi var också glada att välkomna FN-representanten Thomas Kass som berättade om FNS syn och ansträngningar för en hållbar utveckling.

Paneldiskussion om hållbarhet

Daniella Dimitrova Russo, Think Beyond Plastic™, Nina Goodrich, Greenblue, and Romain Troublé, Tara Expeditions, diskuterade förpackningshållbarhet och utmaningar kring det. Paneldeltagarna var ense om att affärsvärlden borde ta ledarrollen när det gäller produktutveckling för att ta fram mer hållbara förpackningslösningar.

Workshops om förpackningsprestanda

Vi hade också workshops där deltagarna fick bekanta sig med några av förpackningsinnovationerna från BillerudKorsnäs, inklusive Den första förseglade förpackningen och D-Sack® – cementsäcken som försvinner i cementblandaren –, vilket vi hoppas kommer att göra skillnad i kampen mot föroreningarna som orsakas av plastförpackningar.

Med hälsningar från hennes kungliga höghet kronprinsessan Victoria av Sverige

Innan mötet fick gästerna en hälsning från hennes kungliga höghet kronprinsessan Victoria av Sverige, som också är talesperson för FN:s hållbarhetsmål. I ett personligt brev uppmanade hon oss alla att göra vårt bästa för en hållbar utveckling.