Ökat kundvärde

BillerudKorsnäs kunder – förpackningstillverkare, varumärkesägare och stora detaljhandels- och dagligvarukedjor – finns på den internationella förpackningsmarknaden. Vi stärker våra kunders hållbarhetsarbete och konkurrenskraft genom att utveckla smarta förpackningslösningar baserade på förnybara material. Våra lösningar är resurseffektiva, minskar avfall och ersätter fossila material.

Innovation är avgörande för att skapa hållbara produkter. Genom innovation vill vi få marknaden för förnybara förpackningsmaterial att växa och tillsammans med våra affärspartners utvecklar vi unik förståelse för slutanvändarens behov och de krav som ställs på dagens förpackningslösningar. Vårt mål är att förändra drivkrafter på marknaden för att förstärka de förnybara förpackningsmaterialens roll och utveckla lösningar som möter framtida hållbarhetsutmaningar.

Vi åtar oss att:

Förstärka våra kunders affärer genom vår kunskap om hållbara förpackningslösningar   Genom innovation få marknaden för förnybara förpackningsmaterial att växa

 

Under menyn till vänster hittar du fördjupande information om hur vi genom våra produkter, innovationer och partnerskap arbetar förbättrar våra kunders affär.