Operatör med torkare- och/eller maskinförarkompetens

Jobbeskrivning

Pappersbruket består av fem pappersmaskiner, flutingmaskinen PM4, MG-maskinerna PM7, PM8 och PM10 och säckpappersmaskinen PM9 samt torrmassamaskinen TM1 och Transportavdelningen. Till PM9 söker vi nu framtida operatörer för maskin, tork och mälderi.


I arbetet blir ditt ansvar att se till att produktionsmål och kvalitetskrav uppfylls på ett kostnadseffektivt sätt. Du ingår i ett målstyrt arbetslag som gemensamt ansvarar för driften med skydd, säkerhet och miljö i fokus och med målet att rätt kvalitet levereras till kund i rätt tid. Varje operatör skall kunna minst två operatörsavsnitt och förväntas rotera för att upprätthålla kompetensen inom skiftlaget. Arbetstiderna är 6-skift, sysselsättningsgraden är heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du som söker har tidigare erfarenhet från papperstillverkning. Gymnasieutbildning med inriktning mot processteknik eller reglerteknik är meriterande.  

Personliga egenskaper

Som person behöver du vara praktisk, ansvarstagande och analytisk samt ha ett tydligt säkerhetstänkande. Vi värdesätter god samarbetsförmåga.

Kontakta oss

Vill Du veta mer om tjänsterna är Du välkommen att kontakta Cornelia Torstensson 011- 24 81 35

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 22 augusti 2021.

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?