Inspektör inom FU till Gruvöns bruk

Jobbeskrivning

Vill du vara med och utveckla vårt förebyggande underhåll?

Tveka då inte att söka som Inspektör -Förebyggande Underhåll inom sektionen FU på BillerudKorsnäs Gruvöns bruk

Till underhållsavdelningen söker vi nu en inspektör med fokus på att utveckla vårt förebyggande underhåll. Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.  

Är du en drivande person , intresserad av teknisk utvecklig och problemlösning så är du rätt person för vår sektion.

Som Inspektör ingår du i en grupp bestående av inspektörer och smörjare vars huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra förebyggande och förbättrande underhållsarbeten på hela brukets produktionsutrustning.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: 

·         Tillståndskontroll av fabriksutrustning med hjälp av ex vibrationsanalys, termografering samt visuella besiktningar

·         Tillgänglighetsförbättrande åtgärder

·         FU-rondering och fortlöpande registrering/avrapportering i UH-system

·         Medverka i grundorsaksanalyser samt som deltagare i förbättringsgrupper


Du kommer i arbetet att få träffa en stor del av underhållsorganisationen.

Då systemintegrationen är hög, kommer du att arbeta i många olika system, såsom UH-system (IFS), uppföljningssystem och övriga webbaserade system.

Kvalifikationer

Utbildning

3-årigt gymnasium med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet
God PC-vana
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl som skrift.
Mångårig erfarenhet från pappersindustrin och Underhåll är meriterande.

Personliga egenskaper

Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har en god analysförmåga och har förmågan att driva uppgifter parallellt. Du har en bakgrund som gett dig en bred teknisk kunskap, är drivande, resultatinriktad och har lätt för att samarbeta. Vidare ser vi gärna en person som har ett stort intresse av att kontinuerligt vidareutbildas inom yrkesområdet då teknikinnehållet är högt samt utvecklingen inom området går fort. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Annica Sterner, Sektionschef FU  0555–41316 (sem 29-31)
Markus Andersson, Gruppchef Smörjare & Inspektörer 0555–41507 (sem 25-26, 30-31)

Ansökningsinformation

Vi hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot din ansökan, urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?