Mekaniker med kompetens inom maskinbearbetning

Jobbeskrivning

Är du vår nästa mekaniker med maskinbearbetningskompetens som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där du aldrig blir riktig fullärd, med goda möjligheter att lära av kunniga kollegor. Arbetsgruppen består av mekaniker, maskinbearbetare, svetsare, hydraultekniker, ytskyddare och kompressortekniker samt koordinatorer som säkerhetsställer bra kvalitet på underhållet mot hela bruket. Du kommer närmast arbeta nära maskinbearbetningsgruppen och reparationsgruppen där du kommer tillverka och reparera vår roterande mekaniska utrustning. Detta arbete inom Underhållsorganisationen är på dagtid i Gävle. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom underhåll och drift och tillsammans jobbar ni för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktion.

Arbetsuppgifterna omfattar reparation av all förekommande mekanisk roterande utrustning så som pumpar, växellådor samt maskinbearbetning av detaljer till förekommande utrustning. Du arbetar i en grupp med 6 erfarna medarbetare som har bra och gedigen erfarenhet av liknande arbete.

Produktion Gävle tror på ett planerat och strukturerat underhåll. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum. Tjänsten kan komma att innefatta beredskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren mekaniker/maskinbearbetare med lång erfarenhet av underhållsarbete inom mekanik och reparation. Med fördel har du en bakgrund inom industrin. Vi tror att du som söker har gymnasial utbildning inom industri, verkstad, fordonsmekanik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet av datavana i din roll som mekaniker. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas som underhållsmekaniker hos oss är du en problemlösare med en vilja att utvecklas, lära nytt och dela din kunskap med kollegor. Du är med fördel ordningsam, flexibel och serviceinriktad i en roll som kräver ett nära samarbete med kollegor på Gävle Bruk. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet. Vi är väldigt härliga och trevliga och det är du med!

Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team av underhållsmekaniker som gör skillnad.

Kontakta oss

För mera information om tjänsten, kontakta Gruppchef Stina Persson på 0706595096.

OBS! I den här rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till övrig marknadsföring och rekryteringsbolag. Vi tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktade gällande detta. 

Urval kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 15 augusti 2021.  

Ansökningsinformation

Ural och kandidatkontakt kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista dag för ansökan är 15 augusti 2021. 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?