Verkstadsmekaniker maskinbearbetning till Skärblacka

Jobbeskrivning

Är du vår nästa mekaniker med bra maskinbearbetningskompetens som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där du aldrig blir riktig fullärd, med goda möjligheter att lära av kunniga kollegor. Arbetsgruppen består av mekaniker, maskinbearbetare, svetsare, som alla tillsammans säkerhetsställer bra kvalitet på underhållet mot hela bruket. Du kommer närmast arbeta i maskinbearbetningsgruppen där du kommer tillverka och reparera maskindelar och reservdelar. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom underhåll och drift och tillsammans jobbar ni för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktion.

Arbetsuppgifterna omfattar reparation av all förekommande mekanisk roterande utrustning så som pumpar, växellådor samt maskinbearbetning av detaljer till förekommande utrustning. Du arbetar i en grupp med tre erfarna medarbetare som har bra och gedigen erfarenhet av liknande arbete. Arbetet utförs på dagtid med arbetstiderna 7-16. Tjänsten kan komma att innefatta beredskap.

Produktion Skärblacka tror på ett planerat och strukturerat underhåll. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren verkstadsmekaniker med specialistkompetens inom maskinbearbetning som har arbetat med konventionella maskiner. Du har lång erfarenhet av underhållsarbete inom mekanik och reparation. Med fördel har du en bakgrund inom industrin. Vi tror att du som söker har gymnasial utbildning inom industri, verkstad, fordonsmekanik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Datorvana och erfarenhet av att arbeta i något datoriserat underhållssystem är meriterande.

I övrigt ser vi gärna att du har körkort/certifikat i något av följande; travers, truck, heta arbeten, mobila arbetsplattformar och fallskydd.

Personliga egenskaper

För att lyckas som verkstadsmekaniker hos oss är du en problemlösare med en vilja att utvecklas, lära nytt och dela din kunskap med kollegor. Du är ordningsam, flexibel och serviceinriktad i en roll som kräver ett nära samarbete med kollegor på Skärblacka bruk. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet. Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team av verkstadsmekaniker som gör skillnad.

Kontakta oss

För mera information om tjänsten, kontakta Sektionschef Centralt underhåll: Mikael Högberg på 011-24 56 81 eller Gruppchef Hydraulik och Smörj: Mattias Andersson 011-245746.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 22 augusti 2021. 

OBS! I den här rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till övrig marknadsföring och rekryteringsbolag. Vi tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktade gällande detta.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?