Underhållsingenjör Driftsäkerhet

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde gå till jobbet och arbeta med att öka tillgängligheten i en fabrik på en arbetsplats där man aldrig blir fullärd! Tänk om du kunde bidra till en driftsäkerhet i världsklass! Tänk om du kunde bli vår nästa underhållsingenjör!

Som underhållsingenjör inom driftsäkerhet ingår du i en grupp om sex personer vars nyckelroll är att skapa högsta möjliga tillgänglighet och driftsäkerhet utan att riskera personsäkerheten. Vi har ett högt fokus på förebyggande underhåll och planering och söker dig som vill vara en motor i arbetet att uppnå en driftsäkerhet i världsklass. Vårt förebyggande underhåll är till för att förbättra tillgängligheten i vår fabrik så att vi från en säker arbetsplats levererar rätt kvalitet och rätt mängd papper och massa till våra kunder i rätt tid.

 I tjänsten ingår bland annat att:

  • Genomföra grundorsaksanalyser.
  • Delta i arbetet med verksamhetsutvecklande aktiviteter, processer och system.
  • Utföra utredningar samt föreslå och implementera förbättringar.
  • Hitta förbättringsområden inom tillgänglighet och driftsäkerhet.
  • Delta i arbetet med skydd och säkerhet.
  • Delta i arbetet med planering, samordning och koordinering av underhålls- och driftsäkerhetsverksamheten.
  • Omvärldsbevakning, följa utvecklingen inom underhåll.
     

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en utbildning inom maskinteknik eller andra för uppgiften lämpliga teknikområden på civilingenjörs- eller högskolenivå, alternativt motsvarande erfarenhet från processindustri inom utveckling av underhåll. Erfarenhet från processindustri är meriterande.

Vi ser även att du har erfarenhet av databaserat underhållssystem och kunskap om metoder för att utveckla underhåll och driftsäkerhet. Vi förutsätter att du har god vana att göra skriftliga dokumenteringar, sammanställningar och rapporter och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska

Personliga egenskaper

Tjänsten förutsätter att du är ansvarsfull och nyfiken då arbetet till stor del innebär att såväl samarbeta i olika grupper, som att driva och genomföra utredningar. Som person är du analytisk och har förmågan att självständigt driva, planera och organisera ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och du tvekar inte att ta de kontakter som krävs för arbetet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Jacobsson, sektionschef Driftsäkerhet på tel. 070-288 20 30.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?