Sektionschef PM 4

Pappersproduktionen i Skärblacka uppgår till drygt 425 000 ton/år. Fluting, som produceras på PM 4 utgör drygt 90 000 ton/år. Vår sektionschef vid PM 4 går vidare till andra arbetsuppgifter inom BillerudKorsnäs Skärblacka och vi söker nu en ersättare.

Om tjänsten 
Som sektionschef har du det övergripande ansvaret för pappersproduktionen på vår Flutingmaskin PM 4. Produktion av halvkemisk (NSSC) massa ingår i verksamheten på PM 4. 

Din uppgift som sektionschef är att ansvara för skydd och säkerhet samt att driva arbetet med att optimera kvalitet och produktivitet på ett kostnadseffektivt sätt. Till din hjälp har du en personalstyrka på ca 45 personer, varav två dagtidsgående produktionstekniker. Du har personal- och budgetansvar för dessa och rapporterar direkt till avdelningschefen. Du ingår i pappersbrukets ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du har civilingenjörsexamen inom kemi- eller maskinteknik eller motsvarande väldokumenterad kompetens och erfarenhet från motsvarande verksamhetsområde. För att lyckas i tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet från ledande befattning inom processindustrin, gärna från massa/pappersindustrin. Flytande engelska i såväl tal som skrift är ett krav för att hantera de kontakter med kunder och leverantörer som tjänsten innebär. 

Personliga egenskaper
Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för skydds- och säkerhetsarbete samt personal- och produktionsutveckling. Vi tror också att du har förmågan att se helheten samt är strukturerad och drivande. Du har integritet och är kommunikativ i ditt sätt.

Kontakt
Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Airi Nikko, Avdelningschef Pappersbruket, på telefon 011-24 53 15.

Välkommen med din ansökan senast den 24 februari!


Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?