Medarbetare till Customer Service

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Customer Service tillhör Supply Chain och är ansvariga för vår orderprocess. Vi söker flera semesteravlösare i rollerna: Customer Service Specialist, Leveransplanerare och Produktionsplanerare.

Customer Service Specialist är länken mellan våra kunder, Sales Managers samt produktions- och leveransplanering. Vårt uppdrag är att ge våra kunder professionell service och därmed bidra till en hög kundnöjdhet. Dina huvudsakliga uppgifter är att hantera och följa upp order och fakturor samt vara flexibel i att bistå kunder med
övriga frågeställningar.

Leveransplaneraren planerar, beordrar och säkerställer transporter av färdigvaror. Du ska också följa upp och se till att kunden får sitt gods i tid. I vissa fall ska du förtulla, utfärda transportdokument och kontrollera leverantörsfakturor.

Du kommer som leveransplanerare att ha kontakt med produktionsplanerare, Customer Service och utlastningen.
Produktionsplaneraren ska bekräfta, planera och optimera inkommande order för en pappers-/kartongmaskin. Du ska skapa körplaner och följa upp utfallet för att kunna agera proaktivt vid avvikelser. Du är den dagliga kontaktpersonen med produktionsavdelning. Som produktionsplanerare kommer du ha kontakt med produktion, leveransplanerare och Customer Service.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av högt säkerhetstänk, trivsel och dialog.
Skriv tydligt i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av

 

Kvalifikationer

Minst 3-årig gymnasieutbildning

Önskvärt är högskole och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

Du ska ha mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Bra datavana och systemförståelse är viktigt

Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är social, positiv och har en god samarbetsförmåga samt att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde. Som person är du driven och kommunikativ, med en hög känsla för service. Du är bra på att planera och prioritera i ditt arbete.

Kontakta oss

Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Boström, chef Customer Service Gruvöns Bruk, 0555-41086.

Ansökningsinformation

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.