Lokalvårdare

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

 

Vi söker nu efter lokalvårdare till vår produktionsanläggning i Karlsborg

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tjänsterna är vikariat på heltid under juni, juli och augusti. Arbetstiden är förlagd på dagtid 06.30-15.00.

 
Som sommarjobbare på Fabriksservice inom Underhåll är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir inom gruppen lokalvård och i arbetsuppgifterna ingår det dagligt städning i bla kontorslokaler, omklädningsrum och manöverrum i fabrikslokaler.
Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Till denna roll välkomnar vi därför särskilt manliga sökanden samt sökanden med olika bakgrund.

Oavsett om det är ditt första arbete efter studier eller om du vill testa något nytt så har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

 

Kvalifikationer

·         Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.

·         Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

·         Måste ha fyllt 18 år.

·         B-körkort.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbete med andra människor samtidigt som du även är van att arbeta självständigt. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ.

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Larsson, Sektionschef Fabriksservice telefon 0923-66221 alt thomas.me.larsson@billerudkorsnas.com

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28!


Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.