Operatör PM6

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu operatörer till vår pappersmaskin PM6.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tidsperiod för sommarjobbet är juni-aug.

Arbetstid är heltid med kontinuerlig skiftgång.

På PM6 arbetar fem skiftlag som ansvarar för massaberedning, papperstillverkning samt färdigställning av rullar och emballering. Som semesteravlösare ska du arbeta som hjälprullare eller maskinman. Hjälprullaren ingår i ett arbetslag där arbetsuppgifterna framförallt färdigställer rullarna. Som maskinman ingår du i ett arbetslag tillsammans med andra befattningar mot maskinen. Din roll blir att vara ordinarie operatörer behjälpliga samt övervaka delar av processen.

Kvalifikationer

· Godkänd gymnasieutbildning.

· Önskvärt om du har påbörjad eller avslutad KY/YH utbildning med tekniks         inriktning gärna mot processindustrin.

· Truck och traverskort är meriterande.

· Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

·  Måste ha fyllt 18 år.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är social, positiv, har högt säkerhetstänk och problemlösningsförmåga samt har en god samarbetsförmåga. Dina personliga egenskaper i kombination med dina meriter och erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde.  

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta gruppchef Mikael Hult tel: 0555-41421.

Ansökningsinformation

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.