Operatör PM4

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu operatörer till vår pappersmaskin PM4

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tidsperiod för sommarjobbet är juni-aug.

Arbetstiden är heltid med kontinuerlig skiftgång.

På PM4 tillverkas bland annat fibreform, ett unikt töjbart papper. Här kommer du att tillhöra ett av de fem skiftlag som ansvarar för produktionen. Som semesteravlösare kommer du arbeta antingen som hjälprullare i vår efterbearbetning eller som maskinman.

Hjälprullarna ingår i ett arbetslag där bland annat rullning, omrullning, hylskapa och utskottshantering ingår. Som maskinman ingår du i ett arbetslag tillsammans med andra befattningar mot maskinen. Din roll blir att vara ordinarie operatörer behjälpliga samt övervaka delar av processen.

Kvalifikationer

· Minst godkända gymnasiebetyg

· Önskvärt att du har påbörjad eller avslutad KY/YH utbildning med tekniks inriktning gärna mot processindustrin

· Truck och traverskort är meriterande

· Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

· Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är social, positiv och har en god samarbetsförmåga och ett högt säkerhetstänk, samt att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde.

Dina personliga egenskaper i kombination med dina meriter och erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten kontakta gruppchef Christina Bäckström tel: 0555-414 12 eller Patrik Lind Nilsson tel: 0555-410 39.

Ansökningsinformation

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.