Operatör KM7

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu operatörer till vår kartongmaskin KM7.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tidsperiod för sommarjobbet är maj-augusti.

Arbetstid är heltid med kontinuerlig skiftgång.

Operatörerna vid kartongmaskinen arbetar i kontinuerlig skiftgång indelade i fem olika skiftlag. Teamen består av 13 operatörer som roterar inom arbetslaget och upprätthåller ett flertal olika kompetenser.

Vi erbjuder en utvecklande operatörsroll där du får arbeta med den senaste tekniken inom området och där du får vara med och ta KM7 ytterligare in i framtiden. Vi strävar efter en blandning av medarbetare där alla kan lära av varandras erfarenheter.

 Till sommaren söker vi främst personer som ska arbeta i vår efterbearbetning där bland annat rullning, omrullning, hylskapning och utskottshantering ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

  • Minst godkänt gymnasium gärna med teknisk inriktning.
  • Vi ser gärna att du har påbörjad eller avslutad KY/YH utbildning med inriktning mot processindustrin.
  • Har du erfarenhet från kartongtillverkning är det meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, ha lätt för att lära känna nya människor och komma in i arbetsgrupper. Du är en person med högt säkerhetstänk, hög problemlösningsförmåga, har ett gediget intresse för teknik och kommunicera väl med dina kollegor. Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef på tel: 0555-418 86. 

Ansökningsinformation

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.