Har du ett brinnande intresse för Ekonomi?

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu semesterersättare inom Ekonomi.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi erbjuder sommarjobb från maj till augusti (v.17-v.35). Uppge redan i din ansökan vilka veckor du önskar arbeta. Tjänsten är på dagtid med möjlighet till flextid.

Som semesterersättare inom Ekonomi kommer du arbeta på BillerudKorsnäs Service Center, BKSC, som har sitt kontor i Gävle. BKSC hanterar våra enheter som finns i Sverige, Finland och England och arbetar koncernövergripande med redovisning, rapportering, kund- och leverantörsreskontra. Vi eftersträvar alltid en hög servicenivå och motiveras av ständig utveckling. BKSC arbetar aktivt med att utveckla våra processer, vilket kräver drivna medarbetare som jobbar proaktivt med förbättringsarbete.

Under sommaren vill vi stärka upp våra team med dig som vill lära dig mer och utvecklas inom Ekonomi.

Tjänsten innefattar bland annat:

·       Löpande hantering av kundinbetalningar

·       Löpande hantering av leverantörsfakturor

·       Betalningar

·       Hantering av inkomna ärenden

·       Bokslutsarbete

·       Upplägg av masterdata

För oss är du som medarbetare viktig och vi värdesätter en god arbetsmiljö där vi vill att du ska trivas och arbeta säkert. Vi har som mål att det ska vara roligt, givande och utvecklande att gå till jobbet varje dag.

Kvalifikationer

·       Påbörjad utbildning inom Ekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande.

·       Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

·       Du bör behärska engelska i både tal och skrift, då detta är vårt koncernspråk.

·       Erfarenhet i BasWare och Agresso är meriterande.

·       Måste ha fyllt 18 år

·       Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande och serviceinriktad, då du kommer få egna ansvarsområden samt ha en daglig kontakt med våra kunder. Vi ser gärna att du är noggrann och strukturerad samt klarar av att arbeta i högt tempo. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef

 Emma Cavanagh Bergman tfn 0707951125 alt Emma.Bergman-Cavanagh@billerudkorsnas.com

Ansökningsinformation

Du kan förvänta dig återkoppling under senast april. Urval sker löpande.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.