Är du intresserad av Inköp?

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba på Gävles grönaste företag och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu efter semesterersättare till Inköp.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi erbjuder sommarjobb från juni – augusti (v.23-v.35) . Uppge redan i din ansökan vilka veckor du är tillgänglig för arbete. Tjänsten är på dagtid med möjlighet till flextid.

Som sommarjobbare inom inköp kommer du att ingå i ett team där samtliga medarbetare arbetar med avrop och inköp. Du kommer främst arbeta självständigt men även i samarbete med andra.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel.

Kvalifikationer

·       Vi söker dig med avslutad gymnasium utbildning, som är minst 18år.

·       Vi ser det som meriterande att du har avslutade eller påbörjade studier inom Supply chain management, ekonomi eller liknande.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer är det som avgör om du är rätt person för oss. Som semesterersättare hos oss värdesätter vi dig som är social, positiv och har en god samarbetsförmåga.

Det är viktigt att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef

Robert Häggström tfn  0923 66315 alt robert.haggstrom@billerudkorsnas.com                     

Ansökningsinformation

Du kan förvänta dig återkoppling under senast april. Urval sker löpande.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.