Förpackningstekniker

Jobbeskrivning

 

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

 

Vi söker nu efter en förpackningstekniker till vår anläggning i Karlsborg

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Semestervikariat för perioden juni-augusti, enligt överenskommelse.
Tjänsterna är på heltid och arbetstiden förlagd till dagtid.


Vi söker nu en sommarjobbare som förpackningstekniker till vårt Packaging Development Center. Ditt arbete kommer att innebära planering och genomförande av förpackningstester där syftet är att förbättra kundens förpackningslösning eller utveckla helt nya förpackningar. Du kommer delta i kund- och utbildningsaktiviteter och  se till att avdelningen är representativ på så sätt att lokaler och utrustning är i gott skick och väl fungerande.

Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.

 

Kvalifikationer

Kvalifikationer

·         Pågående eller avslutad gymnasieutbildning inom teknik alt natur  

·         Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

·         Måste ha fyllt 18 år

·         B-körkort

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, öppensinnad, kreativ och positivt inställd till arbete i grupp. Du har analytisk förmåga och trivs med ett självständigt arbete.

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johannes Langer, Manager Packaging Development, tel 0923-661 68 alt johannes.s.langer@billerudkorsnas.com.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28.

Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.