Har du intresse för lab och kvalitetssäkring?

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu efter semesterersättare inom Kvalitetssäkring och Laboratorier.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi erbjuder sommarjobb från 3 maj till 29 augusti (v.18-v.35). Uppge redan i din ansökan vilka veckor du är tillgänglig för arbete. Alla arbetsplatserna dvs Kvalitetssäkring & Processutveckling, Kvalitet & Kvalitetskontroll samt Processlaboratoriet erbjuder arbete på dagtid mån-fre kl 7-16. På avdelningen Kvalitet och Kvalitetskontroll förekomme även skiftarbete.

Som semesterersättare inom Kvalitetssäkring, Kvalitetskontroll eller Processlabb är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans med kvalitets- eller miljökontroller.

Arbetsmomenten omfattar både praktiska och teoretiska uppgifter.

Du kommer att bl.a. arbeta med:

·       Ta ut prover i form av pappersmassa, kemikalier och pappersark. Dessa analyseras sedan med olika mätmetoder och mätinstrument. Resultatet används för att styra och optimera tillverkningsprocessen.

Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel.

 

Kvalifikationer

· För labbtjänsterna behövs kemi- och laborationskunskaper motsvarande naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning samt god datorvana.

· För tjänsten på Kvalitetssäkring är pågående teknisk utbildning på högskolenivå meriterande.

· Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

· Måste ha fyllt 18 år

· Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara noggrann, ansvarstagande och analytisk samt ha ett tydligt säkerhetstänk. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att ta till dig information och sätta dig in i våra analysmetoder på relativt kort tid. Du behöver även ha ett stort engagemang i det du gör och ha en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Det är viktigt för oss att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Om du har frågor och funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på respektive avdelning:

Kvalitetssäkring och Processutveckling - Helena Bergmark tfn 070-795 16 63 

Kvalitet och kvalitetskontroll - Jerry Eriksson tfn 070-795 10 56

Processlaboratoriet - Jenny Hillström tfn 070-795 14 16

Ansökningsinformation

Du kan förvänta dig återkoppling senast i april. Urval sker löpande.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.