Daggående Operatör, Kartongbruket

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu drivna operatörer som vill sommarjobba i Frövi.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid

Som daggående Operatör på Kartongbruket kommer du få möjlighet att arbeta med ordermottagning av inkommande förbrukningsmaterial. Utöver ordermottagning ingår arbetsuppgifter som städning, sopsortering och renhållning med hjälp av flertal maskiner såsom skurmaskin, sopmaskin, travers och truck. Operatörerna har även en viss kund- och leverantörkontakt gällande diverse ordrar. Du är en viktig del i ett team som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål.
Du kommer att arbeta med:

  • Ordermottagning
  • Sopsortering och renhållning
  • Framförande av diverse maskiner, bland annat sopmaskin och truck

Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Krav på B-körkort

Vi värdesätter att du upplever industrins värld som ett spännande område. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Operatör bör du vara praktisk, ansvarstagande och flexibel samt respektfull och öppen för dialog. Du är en lagspelare som har lätt för samarbete och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår.

För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Thörnberg, Produktionsledaren, Sara.Thornberg@billerudkorsnas.com /+46701677343 alt. Christian Remes, Tillförordnad Sektionschef för Efterbearbetning, Christian.Remes@billerudkorsnas.com /+46722067319.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Sofia Rehnwall, HR Administratör, Sofia.Rehnwall@hotmail.se / 0701677151

Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.