Operatör till Efterbearbetningen

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu flertal operatörer som vill sommarjobba på Konverteringen eller Pallutlastningen i Frövi.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperiod för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är kontinuerlig skiftgång vilket innebär att arbetet utförs på dag, kväll, natt och helg.

Till sommaren söker vi operatörer som vill prova på ett mångsidigt arbete på en stor och viktig avdelning. Ett samlingsnamn för hela avdelningen är Efterbearbetningen som således är uppdelad till Konverteringen och Pallutlastningen. Oavsett avdelning är du en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre

På Konverteringen är den huvudsakliga uppgiften att ta hand om delar av den kartong som producerats i kartongmaskin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att förse vissa maskiner med material, packa kartongpall och arbeta vid vår omrullningsmaskin.
Du kommer att arbeta med:

  • Förse arkmaskiner med material
  • Packa kartongpall
  • Framförande av truck

En operatör på Konverteringen arbetar utifrån 3-skift vilket innebär att arbetstiderna varierar mellan förmiddag, eftermiddag, natt och helg. Produktionen är en dygnet runt verksamhet vilket betyder att vi behöver ha operatörer på plats oavsett klockslag.

På Pallutlastningen är den huvudsakliga arbetsuppgiften att med hjälp av truck - lasta och lossa pallar med kartong för internt eller externt bruk på lastbil. Det ingår även att kontrollera den yttre kvalitén på kartongpallarna innan leverans till kund sker. Överlag är du en resurs för hela avdelningen där behoven är som störst.
Arbetstiden på Pallutlastningen utgår från 2-skift vilket innebär att du arbetar förmiddag eller eftermiddag, måndag till fredag.
Du kommer främst att arbeta med:

  • Framförande av truck
  • Lastning av lastbilar

Truckkörning ingår i alla tjänster på Efterbearbetningen så trivs du med att köra truck är det här jobbet perfekt för dig!

Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Krav på B-körkort

Vi ser det som meriterande om du finner industrins värld som intressant och att du vill utvecklas inom området. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Operatör bör du vara praktisk, ansvarstagande och flexibel sam respektfull och öppen för dialog. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Vidare är du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Vi värdesätter engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
Det är viktigt för oss att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Thörnberg, Produktionsledaren, Sara.Thornberg@billerudkorsnas.com /+46701677343 alt. Christian Remes, Tillförordnad Sektionschef för Efterbearbetning, Christian.Remes@billerudkorsnas.com /+46722067319.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Sofia Rehnwall, HRAdministratör, sofia.rehnwall@billerudkorsnas.com /0701677151

Ansökningsinformation

Skriv gärna i din ansökan vilken avdelning du främst söker till.
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.