Production Planner

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter Production Planners som vill ha ett sommarvikariat i Frövi.  

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.

Customer Service är en verksamhetsfunktion som har i uppgift att på ett hållbart sätt tillgodose våra kunders önskemål samt planera produktionen utefter verksamhetens bästa.
På avdelningen har vi medarbetare som arbetar både som Production Planner samt Customer Service Specialists. Du är oavsett roll en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.
Som Production Planner har du som huvuduppgift att hantera beställningar. Det är en viktig funktion som har kontaktytor både internt och externt.
Du kommer att arbeta med:

  • Planering av order
  • Beställning av träpall
  • Nära kontakt med övriga delar av supply chain
  • Produktionsuppföljning
  • Lageruppföljning

Kvalifikationer

  • Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande att du fortsatt din utbildning efter gymnasiet med inriktning mot logistik, produktion eller ekonomi, alternativt liknande områden. Vi värdesätter även att du arbetslivserfarenhet från liknande roller där service och arbete i olika IT system varit en central del. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll är det till din fördel om du är en positiv och driven person med hög servicekänsla. Vi värdesätter att du förstår leveransprocessens olika delar och hur den bidrar till servicegraden. Vidare är du en lagspelare som är lätt för att samarbeta och som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Jansson, Manager Customer Service Frövi. Christina.Jansson@Billerudkorsnas.com alt. +4658137123.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner hanna.eriksson@billerudkorsnas.com / +46722067033

Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.