Customer Service Specialist

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter serviceinriktade medarbetare som vill ha ett sommarvikariat på Customer Service i Frövi

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.
Som Customer Service Specialist kommer du få möjlighet att prova på ett varierande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar bland annat om orderadministration och kundhantering. Du har dagligen kontakt med kunder och externa parter vilket innebär att är du en viktig roll för hela BillerudKorsnäs. Om du anser att service är ett roligt och viktigt område att arbeta inom är det här ett perfekt jobb för dig.
Vi ansvarar för kunder utifrån marknadens språk, vi önskar därför semesteravlösare där svenska och engelska är huvudspråk, men även meriterande om du har goda kunskaper i tal och skrift i det tyska och franska språket.
Du kommer att arbeta med:

  • Service och kundhantering
  • Förfrågan- och orderadministration
  • Säkerställa att serviceerbjudandet till våra kunder uppfylls
  • Ansvar för order till cash
  • Länken mellan kund och produktion

Kvalifikationer

  • Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Meriterande med goda kunskaper i franska och tyska, i både tal och skrift
  • Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande att du fortsatt din utbildning efter gymnasiet med en inriktning mot logistik, produktion, ekonomi eller liknande områden. Vi värdesätter även om du har tidigare erfarenhet från jobb i olika IT system. Stor vikt läggs även vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Customer Service Specialist är du en positiv och driven person med hög servicekänsla. Vi ser det som en fördel att du förstår leveransprocessens olika delar och hur den bidrar till servicegraden. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår och för yrket behöver du även ha en viss stresstålighet.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Emelia Nydén, Team Leader Customer Service, Emelia.Nyden@billerudkorsnas.com / +4658137615 alt. Christina Jansson, Manager Customer Service Frövi, Christina.Jansson@billerudkorsnas.com / +4658137123.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Sofia Rehnwall, HR Administratör, sofia.rehnwall@billerudkorsnas.com /0701677151

Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.