Delivery Planner

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter Delivery Planner till Logistics som vill sommarjobba i Frövi.  

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.
Logistics är en verksamhetsfunktion som har i uppgift att ombesörja logistik av färdiga produkter från bruk till kund. På avdelningen har vi medarbetare som arbetar som Delivery Planner, en viktig roll som operativt hanterar brukets leveranser.
Som Delivery Planner kommer du få möjlighet att testa på ett varierande och roligt arbete där kunden alltid är i fokus. Du är en viktig del i ett team som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål och vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli bättre.
Du kommer att arbeta med:

  • Planering av leveranser till kund
  • Planering av leveranser till externa terminaler
  • Beställning av material

Kvalifikationer

  • Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.
  • Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande att du fortsatt din utbildning efter gymnasiet med inriktning mot logistik, produktion eller ekonomi, alternativt liknande områden. Vi värdesätter även god datorvana samt systemförståelse. Det är till din fördel om du har arbetslivserfarenhet från liknande roller där service varit en central del. Stor vikt kommer även läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Delivery Planner är du är en positiv och driven person med hög servicekänsla och du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Vi värdesätter att du förstår leveransprocessens olika delar och hur den bidrar till servicegraden. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Vi värderar även ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Peter K Olson, Senior Manager Strategic Logistics, Frövi/ Gävle. Peter.Olson@billerudkorsnas.com /+46761253292

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner hanna.eriksson@billerudkorsnas.com / +46722067033

Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.