Ingenjör/ Konstruktör

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter en ingenjörsstudent som vill sommarjobba i Rockhammar.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet tänker vi oss från vecka 25 och till vecka 32 men viss flexibilitet finns. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid
Vill du använda det du lärt dig på kurserna inom hållfasthet och materiallära? Då är detta något för dig. I vår fabrik har vi balkar som är för att kunna utföra lyft av maskindelar. Idag saknar vi ett register på vad vi har och vad de är godkända för, detta behöver vi din kunskap till för att ta fram. Första steget är att inventera ute i fabriken och samla in nödvändig data på lyftbalkarna. Del två är att utföra hållfasthetsberäkningar på dem. Även andra liknande uppgifter kan förekomma.
Du kommer tillhöra underhållsavdelningen vars uppdrag är att förebygga och avhjälpa funktionsfel i syfte att nå visionen – Personsäkert underhåll med effektiv planering och stabil drift.

Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad högskoleutbildning inom teknik
  • Krav på kunskap inom hållfasthet och materiallära.
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Du måste ha fyllt 18 år

Vi tycker det är roligt om du anser industrin vara ett spännande och positivt utmanande område. Vi kommer även lägga vikt vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, noggrann och relativt självgående. Du har lätt för att sätta dig in i olika problem och du drivs av att hitta lösningar. Du är en lagspelare man kan lita på och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Vidare vill vi gärna att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Torstensson, Underhållsingenjör, alexander.torstensson@billerudkorsnas.com /0701677658

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Sofia Rehnwall, HR Administratör, sofia.rehnwall@billerudkorsnas.com /0701677151

Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.