Personalplanerare/Administratör

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tidsperiod för sommarjobbet är jun-aug

Arbetstid är heltid, dagtid

Som personalplanerare är din huvudsakliga arbetsuppgift att säkra bemanningen av operativ personal. I rollen som personalplanerare har du koll på gemensamma personalfrågor inom företaget och är behjälplig med arbete i tidredovisningssystemet Medvind. I arbetet ingår daglig kontakt med operatörer och driftledningarna inom avdelningen, du har också kontakt med HR-avdelningen.
Det förekommer även administrativt arbete.

Kvalifikationer

·     Minst godkända gymnasiebetyg

·     Vi ser gärna att du har pågående eller avslutad utbildning inom HR

·     Meriterande att du har erfarenhet från liknande roller

·     Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

·     Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du har ett gott ordningssinne, planeringsförmåga samt förmåga att organisera och strukturera arbetet. Som person bör du vara en god kommunikatör och ha förmåga att lösa problem, lätt för att se samband och styra upp så att det blir en bra helhet. För tjänsten är det viktigt att du har enkelt för att lära dig administrativa system och andra elektroniska verktyg såsom Competence tool och Medvind.

 

Vi värdesätter att du är social, positiv och har en god samarbetsförmåga samt att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marita Kolleryd personalplanerare, 0555-413 03

Ansökningsinformation

Vi gör löpande urval så sök redan idag men allra senast 2021-02-28

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.