Leverans- & produktionsplanerare

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu efter 3 semestervikarier till vår avdelning Logistik på vår produktionsanläggning i Karlsborg.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tjänsterna är vikariat på heltid under juni, juli och augusti. Arbetstiden är förlagd på dagtid 08:00-16:30.

Avdelningen är en del av orderprocessen och har produktions- och leveransplanering som huvudområden. Som sommarjobbare är du en viktig del av ett team där vi alla arbetar för att nå uppsatta mål. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Du arbetar med att beordra och säkerställa transporter av färdigvaror. Du ska också följa upp och se till att kunden får sitt gods i tid. I vissa fall ska du förtulla, utfärda transportdokument och kontrollera leverantörsfakturor. Du har mycket kundkontakt, kontakt med Customer Service Centers utspridda över hela världen och Utlastningspersonal på bruk.

Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år 

Meriterande är erfarenhet från högskola inom logistik, tidigare erfarenhet från liknande arbete, god datavana, systemförståelse samt kunskaper i ryska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med stor servicekänsla och som trivs med många kontaktytor. Du har en god samarbetsförmåga, systematiskt arbetssätt, flexibilitet och noggrannhet.

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Nilsson, sektionschef Logistik & Utlastning, Tel. 0923-66328

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Lundbäck, HR Business Partner, Tel 0923-66205.

Ansökningsinformation

Sista dag för ansökan: 2021-02-28.

Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling därefter.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.