Semesteravlösare till Kartongbruket, dagtid

Vi söker semesteravlösare till vår produktionsanläggning i Frövi, 3 mil norr om Örebro.

Om tjänsten
Arbetet innebär huvudsakligen mottagning av inkommande förbrukningsmaterial, städning, sopsortering och renhållning med hjälp av maskiner såsom skurmaskin, sopmaskin, travers och truck. 

Arbetstidsform är dagtid.

Kvalifikationer
Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. Du har god datorvana. Tidigare erfarenhet av arbete inom processindustri och truckvana är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är ansvarstagande, smidig, har lätt att kommunicera och samarbeta, du är drivande och har en vilja att självständigt lösa uppkomna problem.

Att du har förmåga att se kopplingen mellan ditt eget bidrag och företagets mål och verksamhet är självklart liksom ett naturligt säkerhetstänkande.

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.