Semesteravlösare till Efterbearbetningen vid Utlastningen

Vi söker semesteravlösare till vår produktionsanläggning i Frövi, 3 mil norr om Örebro.

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter vid Utlastningen är att med truck lasta och lossa kartongrullar/pallar för internt eller externt bruk på järnväg eller lastbil. Tjänsten innefattar även att lokalisera och följa upp fel på utrustning. Du kommer även att kontrollera yttre kvalité på våra färdigvaruprover innan leverans till kund och utgöra en resurs inom hela utlastningen där behoven är som störst.

Arbetstidsform är skiftgång.

Kvalifikationer
Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. Dokumenterad truckkompetens är meriterande. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.