Semesteravlösare till Carton Solutions Packlab

Vi söker semesteravlösare till vår produktionsanläggning i Frövi, 3 mil norr om Örebro.

Om tjänsten
På uppdrag från våra kunder arbetar vi fram förbättringar och nya designlösningar på förpackningar.

Vi söker dig som vill hjälpa oss att utföra CAD-ritningar, producera prototyper, göra tester av förpackningars hållfasthet och funktion samt administrativt samordna inkommande kundfrågor och förpackningsprojekt.

Kvalifikationer
Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. Då huvuddelen av vår kommunikation sker internationellt så krävs att du behärskar engelska i tal och skrift. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av konstruktion i CAD-miljö.

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.