Semesteravlösare som Customer Service Specialist

Vi söker semesteravlösare till vår produktionsanläggning i Frövi, 3 mil norr om Örebro.

Om tjänsten
Som Customer Service Specialist hos oss är din uppgift att ge förstklassig service till kunderna i flödet från order till leverans och fakturering. Stort fokus läggs på leveranssäkerhet och avvikelsehantering.

Kvalifikationer
Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. God datorvana är ett krav. Du som söker måste kunna kommunicera flytande på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är övriga språkkunskaper, främst tyska och franska. Vi ser gärna att du har utbildning inom relevanta områden eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.