Sommarjobbare till Massabrukets produktion Frövi

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs söker ca 60 engagerade och ansvarstagande sommarjobbare till vår produktionsanläggning för förpackningslösningar i Frövi/Rockhammar.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som både vill sommarjobba och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Hos oss finns sommarjobb i en högteknologisk industri där vi värdesätter samarbete och nytänkande. Känner du att det låter intressant? Då tycker vi att du självklart ska ta chansen att söka till oss i sommar. Ett spännande jobb strax norr om Örebro!

Om tjänsterna
Massabruket söker sommarjobbare till Renseriet, Lut och Kraft samt Grovstäd.

På Renseriet är dina huvudsakliga arbetsuppgifter hantering av massaved, flis och bränsle på vedgården samt processövervakning inom barkning, flisning och bränslehantering. Arbetsformen är kontinuerlig skiftgång.

Huvudsakliga arbetsuppgifter vid Lut och Kraft är processövervakning. I arbetet utför du också renderingar och tar prover på bland annat lut och analyserar dessa. Viss städning förekommer också. Arbetsformen är kontinuerlig skiftgång.

Huvudsakliga arbetsuppgifter på Grovstäd är städning, sopsortering och renhållning. Arbetsformen är daggående.

På samtliga avdelningar kommer du att bli upplärd av kompetenta och erfarna medarbetare för att du ska få en så bra start som möjligt. Placeringen är i Frövi.

Kvalifikationer
För samtliga tjänster på Massabruket ska du ha avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav. Du ska ha fyllt 18 år. Det är också viktigt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i tal och skrift samt har datorvana. Har du erfarenhet från liknande arbeten är det meriterande.

För renseripersonalen är det meriterande med erfarenhet av att framföra maskiner då stor del av arbetet sker i truck och lastmaskin. B-körkort är ett krav.

God fysisk kondition är en förutsättning för grovstäd.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi förutsätter att du kan samarbeta och har förmåga till nytänkande. Vi värdesätter också att du är positiv och driven.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Jörgen Norberg, S Produktionsledare tel. 0581-37 174 alt. mobil 0701-67 71 74

Thomas Särnholm, Sektionschef Lut & Kraft tel. 0581-37 021 alt. mobil 0701-67 70 21

Skiftgående Produktionsledare Sulfaten tel. 0581-37 164

Om oss
Vår produktionsanläggning i Frövi/Rockhammar, strax norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong. I Rockhammar produceras CTMP–massa som används i förpackningsproduktionen i Frövi. Vätskekartong används bland annat till förpackningar för mjölk & yoghurt och andra flytande livsmedel. Förpackningskartong används till högklassiga förpackningar för t.ex. parfym & choklad. I Frövi/Rockhammar finns även ett utvecklingscenter och laboratorium med expertiskunskap inom hållbara förpackningslösningar.

Varmt välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019, urval sker löpande 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.