Sommarjobbare till Customer Service Frövi

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs söker ca 60 engagerade och ansvarstagande sommarjobbare till vår produktionsanläggning för förpackningslösningar i Frövi/Rockhammar.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som både vill sommarjobba och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Hos oss finns sommarjobb i en högteknologisk industri där vi värdesätter samarbete och nytänkande. Känner du att det låter intressant? Då tycker vi att du självklart ska ta chansen att söka till oss i sommar. Ett spännande jobb strax norr om Örebro!

Om tjänsterna
Till Customer Service söker vi flera semesteravlösare till befattningarna Customer Service Specialist, Delivery Planner samt Production Planner med placering i Frövi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för Customer Service Specialist är orderadministration och kundhantering från förfrågan till faktura. Arbetet innebär att säkerställa att serviceerbjudandet till våra kunder uppfylls. I arbetet ingår det kontakt med externa kunder, terminaler och konverterare, såväl som internt med säljare, logistik och produktion.

För Delivery Planner är de huvudsakliga arbetsuppgifterna bland annat planering av leveranser till kund, externa terminaler samt planering av hemtagning av material.

Production Planner arbetar med orderplanering, pallbeställning och produktionsuppföljning. Vidare ingår det i arbetet att planera omrullning i samråd med produktions- och leveransplanering samt att analysera avvikelser.

Kvalifikationer
För samtliga tjänster är avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg ett krav. DU ska även ha fyllt 18 år. Vi ser gärna att du studerar på högskola med inriktning mot logistik, produktion, ekonomi eller liknande.

Vi ser att du har erfarenhet från arbete med externa kunder och har en god förmåga att förstå hur leveransprocessens olika delar bidrar till servicegraden. Du behöver kunna svenska och engelska, i både tal och skrift, samt ha god datorvana. För tjänsten som Customer Service Specialist är kunskaper i franska och/eller tyska meriterande.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi förutsätter att du kan samarbeta och har förmåga till nytänkande. Vi värdesätter också att du är positiv och driven.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

För Customer Service Specialist, Erika Söderström, Customer Service Manager på tel. 026-15 1825 alt. mobil 0707-95 18 25

För Delivery och Production Planner, Rebecka Krantz, Planning Manager på tel. 0581-37 624 alt mobil 0701-67 76 24

Om oss
Vår produktionsanläggning i Frövi/Rockhammar, strax norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong. I Rockhammar produceras CTMP–massa som används i förpackningsproduktionen i Frövi. Vätskekartong används bland annat till förpackningar för mjölk & yoghurt och andra flytande livsmedel. Förpackningskartong används till högklassiga förpackningar för t.ex. parfym & choklad. I Frövi/Rockhammar finns även ett utvecklingscenter och laboratorium med expertiskunskap inom hållbara förpackningslösningar.

Varmt välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019, urval sker löpande

 

 

 

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.