Semesteravlösare Produktion

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som operatörer i vår sulfatfabrik och pappersfabrik i Skärblacka.

Om tjänsterna

Massaoperatör
Här söker vi dig som har ett högt säkerhetstänk, är nyfiken med ett intresse för IT samt tar stort eget ansvar. Som massaoperatör i sulfatfabriken ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att förse bruket med sulfatmassa. Arbetsuppgifterna innebär övervakning av processen via dator/styrsystem och att vara behjälplig med de arbetsuppgifter som förekommer ute i fabriken. Arbetet innebär även fasta rutiner som städning, rondering och tömning av fällor mm.

Operatör Pappersbruket
Här söker vi dig som har ett högt säkerhetstänk, som tycker om/har lätt för att samarbeta samt är social. Som semesteravlösare på pappersbruket sker arbetet i rullmaskin där du är övriga arbetslaget behjälplig med olika moment i rullhanteringen. Rullmaskinsoperatörerna ansvarar för att producerat papper rullas om i mindre rullar enligt kundens beställning samt märker upp och transporterar de färdiga rullarna till packstation. Arbetet som rullmaskinsoperatör förutsätter nära samarbete i arbetslag om tre till fem personer. Arbetet sker med skydd, säkerhet och yttre miljö i fokus.

I ansökningsformuläret kan du ange vilken av tjänsterna du är mest intresserad av.

Kvalifikationer
Krav:
- Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom processindustrin
- B-körkort
- Truckkort
- Traverskort

Anställningsform
Tjänsterna är semestervikariat med arbetstid förlagd på 6-skift.

Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars.

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.