Semesteravlösare till Förrådet

Söker du ett sommarjobb där det finns en härlig blandning av människor i en spännande miljö? Är du en lagspelare med stort engagemang i det du gör? Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb för dig, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta emot, packa upp, kontrollera inkommande gods, se till att det lagras på rätt plats, inventeringsarbete samt godsutlämning. Du administrerar även inleveranser, godsutlämning samt registrerar dessa i det materialhanteringssystem som används, IFS. Det ingår även truckkörning.

Tjänsten innehåller och förutsätter goda kontakter med såväl interna som externa kunder.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av högt säkerhetstänk, trivsel och dialog.

Kvalifikationer
Som gods- och förrådsarbetare ser vi gärna att du har minst en gymnasieutbildning. Tidigare erfarenheter av förrådsarbete är meriterande. Kunskap i systemet IFS, som används på förrådet, är meriterande.

Truckkort är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbete med andra människor samtidigt som du även är van att arbeta självständigt. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ.

Vi gör löpande urval, så sök redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Eric Birkfeldt, Chef Teknisk administration och förrådet Gruvöns bruk, 0555-411 58 

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.