Semesteravlösare Administration

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta med administration till våra avdelningar verksamhetsutveckling och underhåll i Skärblacka.

Om tjänsterna

Administratör Underhåll
Som administratör på vår underhållsavdelning arbetar du med fakturakontroll med avstämning mot beställningar och tidssedlar, redigering, framtagning och distribution av stopplistor samt förebyggande underhållslistor. Vi ser gärna att du som person är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Då arbetsuppgifterna både sker på egen hand och i grupp ser vi gärna att du kan arbeta självständigt men även har en god samarbetsförmåga.

Administratör Verksamhetsutveckling
Som administratör på sektionen för verksamhetsutveckling får du i våra interna IT-system utfärda rapporter med provningsresultat på levererat papper till kund, samt hjälpa till att ta fram svar på kundfrågor. Arbetet innefattar även mindre utredningar och uppföljning inom kvalitets-, produktsäkerhets- och miljöområdet. Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

I ansökningsformuläret kan du ange vilken av tjänsterna du är mest intresserad av.

Kvalifikationer
Krav:
- Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
- Datavana och excelkunskaper
Meriterande:
- Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning

Anställningsform
Tjänsterna är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid.

 

Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars.

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.