Semesteravlösare Supply Chain/Inköp

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta inom avdelningen för inköp och Supply Chain i Skärblacka.

Om tjänsterna

Inköp
För den här rollen söker vi dig som vill arbeta med inköpsarbete på vår försörningsavdelning. I arbetsuppgifterna ingår avrop och inköp av reservdelar och tjänster, avrop av insatsmaterial samt registrering av köp och avrop i vårt MPS-system. Utöver detta tillkommer arbete med arkivering, registervård samt övrigt kontorsarbete. Som person ser vi gärna att du är ansvartagande, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Leveransplanering 
En leveransplanerares huvudsakliga arbete är att planera och boka transporter. Transporterna sker med järnväg eller bil till våra terminaler och direkt till våra kunder i Europa. Arbetet innebär täta kontakter med speditörer, customer service centers, lagerhållare, produktionsplanerare och utlastning. Målet för arbetet är att alltid hålla löften till våra kunder och för den här rollen innebär det därför speciellt fokus på bekräftade leveranstider.

Produktionsplanering
En produktionsplanerares huvudsakliga arbete är att bekräfta order, planera och följa upp produktionen på en eller flera pappersmaskiner. Produktionsplanering sker i vårt trimplaneringssystem med ansvar för att möta kundens krav enligt bekräftade order med hänsyn taget till trimutnyttjande, lagersituation och omställnings- och leveranskostnader. Arbetet innebär täta kontakter med Customer Service centers, allocation managers, produktion och leveransplanerare. Målet för arbetet är att alltid hålla löften till våra kunder och för en produktionsplanerare innebär det speciellt fokus på snabba orderbekräftelser och optimalt trimmade ordrar.

Customer Service Specialist
Som Customer Service Specialist är du länken mellan våra kunder, Sales Managers och Customer Service Mill. Dina huvudsakliga uppgifter är att ge våra kunder professionell service och därmed bidra till kundnöjdhet. Som kontaktperson och ansvarig för tilldelade kunder hanterar du kundfrågeställningar, kundorder och fakturor. Viktigt är även att uppdatera kunderna om orderstatus och eventuella avvikelser.

I ansökningsformuläret kan du ange vilken av tjänsterna du är mest intresserad av.

Kvalifikationer
Krav:
- Avslutad gymnasieutbildnig med godkända betyg
- En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska
- God datavana och systemförståelse
Meriterande:
- Pågående eller avslutad högskoleutbildning/KY-utbildning inom logistikområdet, inköp, Supply Chain management, ekonomi och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet IFS och/eller liknande

Anställningsform
Tjänsterna är semestervikariat med arbetstid förlagd under dagtid.

 

Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.