Semesteravlösare Truckförare Magasin/Industriservice

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som truckförare till vår utlastning i Skärblacka.

Om tjänsterna 

Truckförare Magasin/Utlastning
Som truckförare för den här avdelningen bedrivs arbetat i målstyrd grupp där du ansvarar för utlastning av rullar från packstation. Rullarna lastas på järnvägsvagnar eller lastbilar, eller eventuellt ställs upp i magasinet för senare utlastning.

Truckförare Utegruppen/Industriservice
Som truckförare i utegruppen ansvarar du för av- och pålastning av diverse gods som tex kemikalier, hylsor, reservdelar och transporterar dessa till våra produktionsavdelningar på området.

För båda tjänsterna ser vi gärna att du har ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande och noggrann. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp där du har en god samarbetsförmåga.

I ansökningsformuläret kan du ange vilken av tjänsterna du är mest intresserad av.

Kvalifikationer
Krav:
- Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna med inriktning mot fordon eller liknande
- B-körkort
- Truckkort
Meriterande:
- Erfarenhet av truckkörning

Anställningsform
Tjänsterna är semestervikariat med arbetstid förlagd under 2-skift inom magasin/utlastning och dagtid för utegruppen/industriservice.

 

Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars.

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.