Semesteravlösare Produktionstekniker/Produktionsingenjör

Vi söker nu semesteravlösare som vill arbeta som produktionstekniker/produktionsingenjörer på pappersbruket i Skärblacka.

Om tjänsten
Som produktionstekniker/produktionsingenjörer ersätter du ordinarie tekniker vid någon av våra pappersmaskiner under semesterperioden. Arbetsuppgifterna består bland annat av att genomföra och sammanställa mindre utredningar, rapporter och data i vår dagliga drift samt att uppdatera och skriva rutiner och instruktioner. Som person har du ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du har ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Kvalifikationer
Krav: Du som söker studerar till civilingenjör i maskin-/kemiteknik eller motsvarande

Anställningsform
Tjänsterna är semestervikariat med arbetstid förlagd på dagtid.

 

Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars.

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.