BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker

Semesteravlösare till Skiftlaboratoriet

Söker du ett sommarjobb där det finns en härlig blandning av människor i en spännande miljö? Är du en lagspelare med stort engagemang i det du gör? Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb för dig, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Om tjänsten
På Skiftlab testas processkemikalier, pappersprover och massa genom olika analyser. För bästa samarbetet sker kontinuerlig telefonkontakt med driftorganisationen.

Som semesteravlösare till skiftlab gör du rutinanalyser som innebär analys och rapportering av massa, papper och processkemikalier som löpande skickas från produktionen. Du ska även vara behjälplig i samband med provkörningar och utredningar. Uppdrag från avdelningens arbetsordersystem inom ditt kompetensområde.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av högt säkerhetstänk, trivsel och dialog.

Kvalifikationer
Som skiftlaborant ser vi att du har en 3-årig gymnasieutbildning med teknisk- eller naturvetenskaplig inriktning och/eller KY/YH-utbildning mot processindustrin alternativt motsvarande kompetens. Meriterande är  erfarenhet från laboratoriearbete och/eller papper-massaindustrin. Du ska ha god datorvana och kunskaper i Office.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter att du är noggrann, flexibel och ansvarsfull.

Vi gör löpande urval, så sök redan idag!

 

Har du frågor om tjänsten och vill veta mer är du välkommen att kontakta Patrik Svärd, chef skiftlab. 0555-413 21

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019!
 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.