BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker

Semesteravlösare till Transport

Söker du ett sommarjobb där det finns en härlig blandning av människor i en spännande miljö? Är du en lagspelare med stort engagemang i det du gör? Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb för dig, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Om tjänsten 
Som semesteravlösare på Transport kommer du arbeta som fordonsförare för antingen lastbil eller truck/hjullastare. Skriv tydligt i din ansökan om du söker lastbilsförare eller truckförare.

Som lastbilsförare innebär det körning av avfallsfraktioner och gods inne och utanför området. För körning av truck och hjullastare, ska du köra gods och avfall inne på området.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av högt säkerhetstänk, trivsel och dialog.

Kvalifikationer 
Du ska ha godkända gymnasiebetyg eller motsvarande erfarenhet.

B-körkort är ett krav. För lastbilsförare är C-körkort ett krav, och för truckförare ska du ha truckkort för truck och hjullastare. Erfarenhet av fordon som lastbil och/eller truck ser vi som meriterande.

Det är viktigt att du trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter att du har ett tydligt säkerhetstänk, att du serviceinriktad, självgående och ansvarstagande. Dina personliga egenskaper i kombination men dina meriter och erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Vi gör löpande urval, så sök redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Cristian Vidal, Serviceledare Transport, 0555- 414 29.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.