Semesteravlösare till Barr/NS

Söker du ett sommarjobb där det finns en härlig blandning av människor i en spännande miljö? Är du en lagspelare med stort engagemang i det du gör? Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb för dig, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Om tjänsten
NS-kokeriet förser en av våra pappersmaskiner med kvistmassa och styrs av två operatörer. Flingtorken ansvarar för den barrsulfatmassan som blir över från massatillverkningen. Som semesteravlösare till NS-kokeriet innebär det att du som kvistmottagare övervakar processen och är behjälplig till ordinarie operatörer. I Flingtorken kommer du arbeta som operatör 2:e flingtorkare, som 2:e flingtorkare innebära arbetet att förbereda och verkställa planerade stopp och ingångkörningar i samråd med 1:e flingtorkare. I båda befattningarna ingår det att köra en hel del truck och att arbeta skift.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av ett högt säkerhetstänk, trivsel och dialog.

Kvalifikationer
Du har som minst godkända gymnasiebetyg, det är önskvärt att du har KY/YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning mot processindustrin.

Vi ser gärna att du har truckkort, med minst hjullastarbehörighet (C2).

Personliga egenskaper
Vi värdesätter god samarbetsförmåga samt att du tar egna initiativ, är analytisk och ordningsam.

Vi gör löpande urval, så sök redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johnni, Kiviuoto, Driftverkmästare, 0555- 414 01.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.