BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker

Semesteravlösare till Utlastningen

Söker du ett sommarjobb där det finns en härlig blandning av människor i en spännande miljö? Är du en lagspelare med stort engagemang i det du gör? Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb för dig, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Om tjänsten
Utlastning är en del av Papperstillverkningen. Som semesteravlösae kommer du arbeta som truckförare där mycket lastning på och av bland annat lastbilar och järnvägsvagnar sker. Du kommer arbeta som truckförare på dagtid eller skift.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av högt säkerhetstänk, trivsel och dialog. 

Kvalifikationer
Som truckförare ser vi att du har en gymnasieutbildning, helst med inriktning mot fordon eller liknande. Vi ser helst att du har truckkort samt erfarenhet som truckförare, men inget krav.

Det är viktigt att du trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är engagerad och noggrann.

Vi gör löpande urval så sök redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Jörgen Hagström, Produktionstekniker Utlastning/ Lok, 0555- 416 66.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.