BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker

Semesteravlösare till Customer Service

Söker du ett sommarjobb där det finns en härlig blandning av människor i en spännande miljö? Är du en lagspelare med stort engagemang i det du gör? Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb för dig, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Om tjänsterna 
Customer Service tillhör Supply Chain och är är en del av orderprocessen och har order- och leveransplanering som huvudområden. Vi söker flera semesteravlösare i rollerna: Customer Service Specialist, Leveransplanerare och Produktionsplanerare.

Customer Service Specialist är länken mellan våra kunder, Sales Managers och Customer Service Mill. Dina huvudsakliga uppgifter är att ge våra kunder professionell service och därmed bidra till en hög kundnöjdhet. Som kontaktperson och ansvarig för tilldelade kunder hanterar du frågeställningar odh ordrar från kunder samt fakturahantering.  

Leveransplaneraren planerar, beordrar och säkerställer transporter av färdigvaror. Du ska också följa upp och se till att kunden får sitt gods i tid. I vissa fall ska du förtulla, utfärda transport dokument och kontrollera leverantörsfakturor. Du kommer som leveransplanerare att ha kundkontakt, kontakt med Customer Service och Utlastningen. 

Produktionsplaneraren ska bekräfta, planera och optimera inkommande order för en designerad pappersmaskin. Du ska skapa körplaner och följa upp utfallet för att kunna agera proaktivt vid avvikelser. Du är den dagliga kontaktpersonen med produktionsavdelning. Som produktionsplanerare kommer du ha kontakt med kunder och med Customer Service.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av högt säkerhetstänk, trivsel och dialog.

Skriv tydligt i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Kvalifikationer
Som produktions- och leveransplanerare har du en 3-årig gymnasieutbildning. Önskvärt är högskole- och universitetnivå och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Bra datavana och systemförståelse är viktigt.

Personliga egenskaper 
Som person är du driven och kommunikativ, med en hög känsla för service. Du är bra på att planera och prioritera i ditt arbete.

Vi gör löpande urval, så sök redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Boström, Chef Customer Center Mill Gruvöns bruk, 0555-410 86. 

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.