BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker

Semesteravlösare till pappersmaskinen 6

Söker du ett sommarjobb där det finns en härlig blandning av människor i en spännande miljö? Är du en lagspelare med stort engagemang i det du gör? Ett sommarjobb på BillerudKorsnäs är inte bara ett roligt och utvecklande jobb för dig, det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter inför framtiden. Ta därför chansen och sök till oss!

Om tjänsten
Pappersmaskin 6 & rullmaskin 6/Sal ingår i Flutingbruket. Där fem skiftlag ansvarar för massaberedning, papperstillverkning samt färdigställning av rullar och emballering. Som semesteravlösare ska du arbeta som hjälprullare eller maskinman.

Hjälprullaren ingår i ett arbetslag där arbetsuppgifterna framförallt färdigställer rullarna.

Som maskinman ingår du i ett arbetslag tillsammans med andra befattningar mot maskinen. Din roll blir att vara ordinarie operatörer behjälpliga samt övervaka delar av processen.

Vår arbetsmiljö är viktig och vi drivs därför av högt säkerhetstänk, trivsel och dialog.

Kvalifikationer
Du ska ha godkänd gymnasieutbildning. Som operatör på flutingbruket är det önskvärt att du har KY/YH-utbildning, eller motsvarande eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning mot processindustrin alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet från pappersproduktion. Truck/Traverskort är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter att du har ett tydligt säkerhetstänk, viljan att lära dig, noggrannhet och ansvarstagande. Dina personliga egenskaper i kombination men dina meriter och erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Vi gör löpande urval, så sök redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Sand, Produktionstekniker PM6, 0555- 410 68 eller Mike Karpathakis, Produktionstekniker PM6, 0555- 410 66.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.