Karlsborgs bruk söker

Semestervikarier till Lab

Har du ett genuint serviceintresse och ett intresse för kvalitetsfokuserat arbete i en organisation som utvecklas? Vill du få möjlighet att arbeta på en avdelning med omväxlande arbete, starkt kundfokus och teamkänsla i ett bolag med stark lokal förankring som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Om ja, då har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu semestervikarier som Laborant och Labtekniker till vårt Laboratorie som är en viktig stödfunktion till produktion- och miljöavdelningen. Som Laborant/Labtekniker får du ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter men arbetar i ett team i din arbetsgrupp mot uppsatta mål. I det dagliga arbetet kommer du få arbeta aktivt med utveckling och förbättringar på alla områden då det är en av våra hörnpelare i verksamheten samt är ett krav då laboratoriet är ackrediterat. På laboratoriet har vi fokus på en säker arbetsmiljö då vi vistas både på laboratoriet med mycket olika kemikalier samt ute i produktion.

Som Laborant i ett av Laboratoriets fyra team (Kemisk analys, Papper, Process/Miljö och PulpLab) består arbetsuppgifterna av provtagning, analyser av prover, kvalitetskontroll av papper och arkivering.

Som Labtekniker utför du provtagning, rengöring och kalibrering av våra on-line mätere.

Tjänsterna är semestervikariat på heltid och förlagda till dagtid. 

Kvalifikationer
Krav är att du är 18 år och har avslutad eller pågående gymnasieutbildning gärna inom natur eller teknik med godkända betyg. Meriterande är eftergymnasial utbildning inom kemi.

Personliga egenskaper
Som person bör du vara noggrann, ha problemlösande analysförmåga, vara serviceinriktad och drivande. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Rönnbäck, tel 0923-661 33 alt Anna.Ronnback@billerudkorsnas.com.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars

 

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Se även

Möt semestervikarie Atte Forslund

Atte sommarjobbar på PM1 i Jakobstad som produktionsplanrerare. Det här är tredje sommaren med BillerudKorsnäs.

Möt semestervikarie Angelica Sroka

Angelica Sroka, 23, är ingenjörsstudenten inom Teknisk Design som för tillfället vikarierar på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Karlsborg.

Möt semestervikarie Viktor Wästersved Nyberg

Viktor vikarierar på BillerudKorsnäs i Karlsborg och är stationerad på affärsområdet packaging paper där han utvecklar nya förpackningsidéer.

Möt semestervikarie Katarina Winsa

Läs mer om sommarjobbet som Inköpare på BillerudKorsnäs i Kalix.

Möt semestervikarie Lisa Hilferink

Läs om sommarjobbet som förpackningsutvecklare i för Bag Solutions i Kalix.

Möt semestervikarie Rikard Harila

Läs mer om sommarjobbet som Processoperatör på Renseriet på BillerudKorsnäs i Kalix.